Please follow and like us:
პეროგი ატმით
ხმები: 6
რეიტინგი: 4.17
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პეროგი ატმით
ხმები: 6
რეიტინგი: 4.17
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 4 კვერცხი და 1 ჭიქა შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე, დაუმატეთ მწიკვი მარილი, 200 გრამი დამდნარი მარგარინი ან კარაქი(მარგარინით უფრო ფუმფულა გამოდის), 500 გრამი მაწონი, სოდა–ძმრით, ვანილი, 3 ჭიქა ფქვილი. ცომი უნდა იყოს არაჟნის სისქის. 
  2. ცხიმწასმულ ფორმაში ჯერ ჩაასხით ცომის ნახევარი, მოაწყვეთ დაჭრილი გემრიელი ატამი , შემდეგ ისევ მოასხით დარჩენილი ცომი და ზემოდან ისევ ატამი. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე. შეგიძლიათ ნებისმიერი ხილით და კენკროვანით მოამზადოთ თავზე შეგიძლიათ ნებისმიერი თეთრი მურაბის წვენი გადაუსვათ ხილს.