ცალკე 2 თავი ნიორი ჩანაყეთ მარილთან ერთად.
აიღეთ 200 გრ კარაქი ცივი და დაჭერით კუბიკებად, როგორც სუპის კუბიკები იყიდება იმ ზომაზე
ცომს მიეცით რულეტის ფორმა, დაჭერით პატარა ზომებად როგორც ღვეზელს ამზადებთ ისე.
გააბრტყელეთ, შუაში დადეთ კარაქის კუბიკი, კარაქს დანის წვერით დაადეთ მარილიანი ნიორი და მოუკარით თავი.
თავზე არაფრის გადასმა არ უნდა.
ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე დააწყვეთ ნივრიანი კვერები და გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.
ძალიან გემრიელია.