3 ცალი კვერცხი და 200 გრამი შაქარი, გავთქვიფოთ გათეთრებამდე,
დაუმატეთ ვანილი, დაუმატეთ 150 გრამი დამდნარი კარაქი, 500 მლ, თბილი რძე და 10 გრამი საფუარი,
ბოლოს დაუმატეთ ფქვილი, ნელ-ნელა. მოვზილოთ ნაზი ცომი. 15-წუთის განმავლობაში.
შემდეგ გადააკარით ცელოფანი და დააცადეთ 1 საათი. შემდეგ , ისევ ჩაზილეთ, მეორედ როცა ამოფუვდება, გადმოიტანეთ ცომი, სამუშაო მაგიდაზე და თქვენი სურვილით მიეცით ფორმა.