Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 3 ცალი კვერცხი და 200 გრამი შაქარი, გავთქვიფოთ გათეთრებამდე, დაუმატეთ ვანილი, დაუმატეთ 150 გრამი დამდნარი კარაქი, 500 მლ, თბილი რძე და 10 გრამი საფუარი, ბოლოს დაუმატეთ ფქვილი, ნელ-ნელა. მოვზილოთ ნაზი ცომი. 15-წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადააკარით ცელოფანი და დააცადეთ 1 საათი. შემდეგ , ისევ ჩაზილეთ, მეორედ როცა ამოფუვდება, გადმოიტანეთ ცომი, სამუშაო მაგიდაზე და თქვენი სურვილით მიეცით ფორმა.
- მე მრგვალი გუნდები გავაკეთე, გავაბრტყელე სიგრძეზე და მოვაყარე, ნიგვზის, შაქრის და ვანილის და დარიჩინის ნაზავი. გადავახვიე რულეტივით და პატარა რულეტები დავაწყვე ცხიმწასმულ ფირფიტაზე. თავზე გადაუსვით კვერცხის გული არეული ცოტა რძეში.
- გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში, 180 გრადუსზზე.