Please follow and like us:
ნიგვზიანი ბადრიჯანი ყუნწებით 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
10 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
10 ცალი 2 საათი
ნიგვზიანი ბადრიჯანი ყუნწებით 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
10 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
10 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ბადრიჯანი უნდა იყოს პატარა ზომის ყველა ერთნაირი. ბადრიჯანს ქვემოდან ისე მოჭერით ყუნწი, რომ სასურველ ზომაზე დატოვეთ. შემდეგ გათალეთ მწვანე ძირი და დარჩება ყუნწიანი. კარგად გარეცხეთ მთლიანი ბადრიჯანი და ჩაჭერით შუაში სიგრძეზე, წაუსვით შიგნით მარილი და გააჩერეთ 1 საათი. შემდეგ კარგად გაწურეთ და ასე მთლიანი შეწვით ბლომად ზეთში ორივე მხრიდან. 
  2. ცალკე ვამზადებთ ნიგვზიან საკმაზს.  1 კილოგრამ ბადრიჯანზე 300 გრამი გატარებული ნიგოზი გვჭირდება. მარილი,ნიორი,წითელი წიწაკა, ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი, ბადრიჯანს უხდება მიხაკი და დარიჩინი ცოტა.. ცოცხლად ქინძი, ოხრახუში და ნიახური. 1 პატარა ზომის წვრილად დაჭრილი ხახვი, ცოტა ძმარი.თუ გიყვართ შეგიძლიათ ცოტა კვაწარახი დაუმატოთ, კარგად აურიეთ საკმაზი და გაცივებული ბადრიჯანი გატენეთ საკმაზით და ზემოდანაც გადაუსვით.