Please follow and like us:
ნიგვზიანი ბადრიჯანი გლეხურად (აწეწილი)
ხმები: 3
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ნიგვზიანი ბადრიჯანი გლეხურად (აწეწილი)
ხმები: 3
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. დაჭერით ბადრიჯანი სიგრძეზე თხელ ნაჭერებად. მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ ნახევარი საათის განმავლობაში. შემდეგ გაწურეთდა შეწვით ბლომად ზეთში. 
  2. ცალკე მოვამზადოთ საკმაზი.  1 კილო ბადრიჯანზე გვჭირდება 300 გრამი გატარებული ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წითელი წიწაკა, ხმელი ქინძი, ცოცხლად ქინძი, ოხრახუში და ნიახური, ყვითელი ყვავილი, მიხაკი და დარიჩინი, წვრილად დაჭრილი 1 პატარა ხახვი. სურვილის მიხედვით დაუმატეთ ძმარი. ცოტა ძმარი.
  3. შემწვარი ბადრიჯანი აწეწეთ ხელით კარგად, დაუმატეთ ნიგვზიანი საკმაზი.