Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- გარეცხილი ნესვი, დაჭერით, მოაცილეთ კანი. ზედა მხარეს, უფრო რბილი ნაწილი მოაჭერით, 1 სმ სისქეზე, მიირთვით. დარჩენილი ქვედა ნაწილები, შედარებით უფრო მყარია, დაჭერით, სასურველ ზომაზე, მე კუბიკებად ვჭრი. აწონეთ და რამდენსაც იწონის, იმდენი შაქარი დააყარეთ, დაუმატეთ, 1 ჭიქა წყალი და დაადგით, საშუალო ცეცხლზე. ემალის ჯამში, მოამზადეთ
- როცა ადუღდება, დაუწიეთ და დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ, 20 წუთის განმავლობაში. გამორთეთ, გაცივდეს, შემდეგ, ისევ დაადგით და კიდევ ადუღეთ 2 წუთი, სულ, სამჯერ გაიმეორეთ. ჯამში 1 საათი გამოდის. ცხელი ჩაასხით ქილებში. ნესვის მურაბას, არ ვუმატებ, არც ლიმონს და არც ვანილს. ისედაც ძალიან არომატული და გემრიელია.