Please follow and like us:
ნამცხვარი ალუბლებით
ხმები: 12
რეიტინგი: 4.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ნამცხვარი ალუბლებით
ხმები: 12
რეიტინგი: 4.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1.  8 კვერცხი და 2 ჭიქა შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე, დაუმატეთ მწიკვი მარილი, 200 გრამი დამდნარი კარაქი, 200 გრამი მაწონი, სოდა-ძმრით, ვანილი, 3 სუფრის კოვზი კაკაო,   4 ჭიქა ფქვილი.   ცხიმწასმულ ფორმაზე გადავიტანოთ და  ​ გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე. 
  2.  კრემი-200 გრამი კარგი ხარისხის კარაქი კარგად ამოიყვანეთ და დაუმატეთ 1 ჩვეულებრივი შესქელებული რძე(ზგუშონი)დაუმატეთ ხსნადი ყავა 2 სუფრის კოვზი.   გამომცხვარი ბისკვიტი გაჭერით, გააცივეთ და კარგად  დანამეთ ტკბილი კონიაკიანი  ჩაით შეგიძლიათ დაუმატებთ ცოტა ალუბლის წვენი .  დანამულ ბისკვიტს გადაუსვით სქლად კრემი და მოაწყვეთ დაკურკული ალუბალი,  ზემოდან თქვენი სურვილით მორთეთ,მე  გამდნარი შოკოლადი მოვასხი.   შეგიძლიან გვერდები ჩამოაჭრათ გამომცხვარ ბისკვიტს, დაფშვნათ და თავზე მოაყაროთ.