Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- კარგად შერჩეულ ხორცს, საერთოდ არ სჭირდება წინასწარ ჩაბასტურმება. თუ , მაინც გნებავთ, მოაყარეთ დაჭრილ ხორცს, მარილი, შავი პილპლი და დაჭრილი ხახვი გააჩერეთ მაცივარში, 2 საათი. დასარბილებლად ასევე აჩერებენ, ღვინოში, მდოგვში,მაწონში, არაჟანში, მინერალურ წყალში, ლუდში, ძვირიან რესტორნებში შამპანიურში. ზოგი, ძმარში აბასტურმებს და ძმარი არ არბილებს, პირიქით.
- კარგად გახურებულ ტაფაზე დავალაგოთ დაჭრილი ხორცი და მაღალ ცეცხლზე უნდა შევწვათ ჯერ, ყველა მხრიდან კარგად უნდა დაიბრაწოს ხორცი, მაღალ ცეცხლზე უნდა დაბრაწოთ გარედან ჯერ, იმიტომ რომ, წვენი არ გამოუშვას და რბილი დარჩეს შეწვის შემდეგ და არ გამოშრეს. 2-2 წუთი გააჩერეთ, ყველა მხრიდან და თან აბრუნეთ, როცა ყველა მხრიდან კარგად დაიბრაწება, შემდეგ, საშუალო ცეცხლზე შეწვით, თავზე არ დაახუროთ. ბოლოს,შეგიძლიათ ბროწეულის წვენი დაუმატოთ, თუ გიყვართ.