მუჟუჟი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 2საათი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 2საათი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
  1. კარგად გარეცხეთ ღორის ფეხები, დავადგათ და რომ წამოდუღდება გამოუცვალეთ წყალი, შემდეგ დავფაროთ ხორცი წყლით, როცა წამოდუღდება წყალი ჩავუმატოთ 2- ფოთოლი დაფნა, შავი წიწაკის მარცვლები და კარგად მოვხარშოთ ხორცი, როცა მოიხარშება დაუმატეთ მარილი გემოვნებით.  შემდეგ როცა გამორთავთ დაუმატეთ ბლომად გატარებული ან ჩანაყილი ნიორი, ძმარი, მე ქინძს ვუმატებ უხდება.
  2. შეგიძლიათ ძმართან ერთად წამოადუღოთ და გამორთოთ წამოდუღებისთანავე. მეორე დღეს უფრო გემრიელია.
Please follow and like us: