Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- მურაბის მოსამზადებლად გვჭირდება პატარა ზომის, პანტა ჯიშის მსხალი. კარგად გარეცხილ მსხალს,არ გათალოთ, ამოუღეთ გული, ისე რომ ფორმა და ყუნწი შეუნარჩუნდეს. დააყარეთ შაქარი, დაასხით წყალი და საშუალო ცეცხლზე ადუღეთ 15 წუთის განმავლობაში. როცა ადუღდება დაუმატეთ ნახევარი ლიმონის წვენი ან 5 გრ. ლიმონმჟავა კარგი ფერისთვის.
- 15 წუთის შემდეგ გამორთეთ, კარგად გააცივეთ და ისევ ადუღეთ 15 წუთი. ასე გაიმეორეთ 4- ჯერ ჯამში 1 საათი უნდა დუღდეს ცხელი ჩაასხით ქილებში
Sauketesoa unda vcado.aq panta araa magram patara jishis msxlebi kia vfiqrob kargi iqneba
გაიხარეთ რა თქმა უნდა კარგი გამოვა <3