Please follow and like us:
მოხარშული კვერები დაშაქრული ალუბლით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
4 ულუფა 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
4 ულუფა 1 საათი
მოხარშული კვერები დაშაქრული ალუბლით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
4 ულუფა 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
4 ულუფა 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ულუფა
ინსტრუქცია
  1. მოზილეთ მაგარი ცომი 1 ჭიქა ცივი წყალი, მწიკვი მარილი, 1 კვერცხი, ფქვილი რამდენსაც შეიზელს, კარგად მოზილეთ ცომი, ბოლოს ხელზე არ უნდა გეკვრებოდეთ. დააფარეთ და დაასვენეთ ცომი ნახევარი საათის განმავლობაში.
  2. ცალკე დაკურკეთ ალუბალი შემდეგ კარგად გააბრტყელეთ ცომი, ამოჭერით ჭიქით. თითოეულ ცომზე მოვათავსოთ 4-5 ცალი ალუბალი, მოაყარეთ ნახევარი ჩაის კოვზი შაქარი და მიეცით თქვენთვის სასურველი ფორმა.
  3. დაკურკულ ალუბალს გამოუვა წვენი, რამდენიც არის დააყარეთ ორი იმდენი შაქარი და მოხარშეთ სიროფი. მოხარშული კვერები მიირთვით ალუბლის სიროფთან და არაჟანთან ერთად.
  4. მარხვის დღეებში ცომი მოზილეთ კვერცხის გარეშე