ინგრედიენტები
- 1 კილო მწვანე პომიდორი
- 2 თავი ხახვი
- 300 გრამი თხილი ან ნიგოზი
- 5 კბილი ნიორი
- ყვითელი ყვავილი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი გემოვნებით
პორცია:
ინსტრუქცია
- მკვახე პომიდორი დავჭრათ, თხლად, ალყა-ალყა. მოვაყაროთ, 2 სუფრის კოვზი მარილი და გავაჩეროთ, 2 საათი. ცალკე მოვშუშოთ, დაჭრილი ხახვი. ჩავნაყოთ, ნიორი და თხილი, ან ნიგოზი. პომიდორი გავწუროთ კარგად. დავუმატოთ, მოშუშული ხახვი, ყვითელი ყვავილი, ხმელი სუნელი, უცხო სუნელი, ჩანაყული თხილი და ნიორი. ცოტა ძმარი. მიირთვით ცხელ ჭადთან ერთად.
