Please follow and like us:
ლობიო
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ლობიო
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ინსტრუქცია
  1. მოხარშეთ კარგად ლობიო. მე წინა დღით ვალბობ და მეორე დღეს ვხარშავ. პირველი წყალი გამოუცვალეთ. ცალკე, ბლომად ცხიმში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, დაუმატეთ მარილი, პილპილი და როცა ხახვი ოქროსფერი გახდება, ჩაუმატეტ ლობიოში. ბოლოს დაუმატეთ დაჭრილი მწვანილი- ქინძი, ოხრახუში, ნიახური.. თქვენი სურვილის მიხედვით, შეგიძლიათ ხახვის მოშუშვის დროს, 2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა დაუმატოთ.