Please follow and like us:
ლობიანი
ხმები: 12
რეიტინგი: 4.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
5-6 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
5-6 ცალი 3 საათი
ლობიანი
ხმები: 12
რეიტინგი: 4.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
5-6 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
5-6 ცალი 3 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ცომი- ნახევარ ლიტრ თბილ წყალს დაუმატეთ 10 გრამი საფუარი, 1 კგ ფქვილზე გვესაჭიროება 10 გრამი საფუარი. დაუმატეთ 1 ჩაის კოვზი შაქარი, ნახევარი ჩაის კოვზი მარილი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. ბოლოს ჩავზელთ ზეთით. რაც უფრო დიდხანს მოზელთ ცომს, მიტ უფრო ფუმფულა ცომი გამოვა. 20 წთ მაინც. დააფარეთ თავზე და დავდგათ თბილ ადგილას და ვაცადოთ ამოსვლა
  2. გულსართი- მოხარშული ლობიო გაატარეთ,დაუმატეთ მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით. რომ არ დაიფშვნას მირთმევის დროს ასევე შეგიძლიათ დაუმატოთ 1 ცალი მოხარშული კარტოფილი ლობიოს. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.