ჯემი მოამზადეთ სქელძირიან ქვაბში
Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ლეღვი გარეცხეთ, მოაცილეთ ყუნწები, დაჭერით, 1 კილოგრამ ლეღვზე გვჭირდება 500 გრამი შაქარი და300- 400 მლ წყალი შეგიძლიათ ხილის ჟელატინი პექტინი დაუმატოთ 10 გრამი. დაჭრილ ლეღვს მოვაყაროთ შაქარი, დავასხათ წყალი, მე პირადად არ ვუმატებ პექტინს. ქვაბი დავდგათ გამანაწილებელზე და დაბალ ცეცხლზე ვადუღოთ 2 საათის განმავლობაში ხშირად მოურიეთ ვანილი თქვენი სურვილის მიხედვით დაუმათეტ თუ გნებავთ. ცხელი ჩაასხით ქილებში