ჯემი მოამზადეთ სქელძირიან ქვაბში


Please follow and like us:
ლეღვის ჯემი
ხმები: 2
რეიტინგი: 3
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
ლეღვის ჯემი
ხმები: 2
რეიტინგი: 3
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ლეღვი გარეცხეთ, მოაცილეთ ყუნწები, დაჭერით, 1 კილოგრამ ლეღვზე გვჭირდება 500 გრამი შაქარი და300- 400 მლ წყალი შეგიძლიათ ხილის ჟელატინი პექტინი დაუმატოთ 10 გრამი. დაჭრილ ლეღვს მოვაყაროთ შაქარი, დავასხათ წყალი, მე პირადად არ ვუმატებ პექტინს. ქვაბი დავდგათ გამანაწილებელზე და დაბალ ცეცხლზე ვადუღოთ 2 საათის განმავლობაში ხშირად მოურიეთ ვანილი თქვენი სურვილის მიხედვით დაუმათეტ თუ გნებავთ. ცხელი ჩაასხით ქილებში