Please follow and like us:
ლეღვის მურაბა
ხმები: 6
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ლეღვის მურაბა
ხმები: 6
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. კარგად გარეცხეთ სამურაბე ლეღვი. დაჩხვლიტეთ რამოდენიმე ადგილას ჩანგლით. კილოზე კილო შაქარი დააყარეთ. მე წინასწარ სიროფს არ ვამზადებ. 1 კილოგრამ ლეღვზე დაასხით 300 -400 მლ წყალი და დადგით საშუალო ცეცხლზე.
  2. ადუღების შემდეგ ადუღეთ დაბალ ცეხლზე 15 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გამორთრთ გააცივეთ, ისევ დადგით ცეცხლზე და ადუღეთ 15 წუთის განმავლობაში, ასე გაიმეორეთ 4-5-ჯერ შეგიძლიათ ცოტა დარიჩინი დაუმატოთ უხდება. ცხელი ჩაასხით ქილებში