Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- კარგად გარეცხეთ სამურაბე ლეღვი. დაჩხვლიტეთ რამოდენიმე ადგილას ჩანგლით. კილოზე კილო შაქარი დააყარეთ. მე წინასწარ სიროფს არ ვამზადებ. 1 კილოგრამ ლეღვზე დაასხით 300 -400 მლ წყალი და დადგით საშუალო ცეცხლზე.
- ადუღების შემდეგ ადუღეთ დაბალ ცეხლზე 15 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გამორთრთ გააცივეთ, ისევ დადგით ცეცხლზე და ადუღეთ 15 წუთის განმავლობაში, ასე გაიმეორეთ 4-5-ჯერ შეგიძლიათ ცოტა დარიჩინი დაუმატოთ უხდება. ცხელი ჩაასხით ქილებში