Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- მოზილეთ ცომი-500 გრამი მაწონი, ცოტა მარილი,100 გრამი დარბილებული კარაქი, 1 კვერცხი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, დააყარეთ ფქვილი და მოზილეთ ცომი. ბოლოს დაუმატეთ 3-4 სუფრის კოვზი ზეთი. ცომი არ უნდა გეკვროდეთ ხელზე. გამოდის ნაზი ცომი.
- ცომი გააჩერეთ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე და შემდეგ უკვე შეგიძლიათ დააცხოთ ღვეზელი ცალკე მოამზადეთ კარტოფილის პიურე, მოხარშულ კარტოფისლს დაუმატეთ 100 გრამი კარაქი ან ნაღები. გაზაფხულზე შეგიძლიათ დაჭრილი კამა დაუმატოთ. შეწვით ზეთში.
<3
გაიხარეთ <3