Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- სქელძირიან ქვაბში, უმჯობესია თუჯის მოვათავსოთ- 400 გრამი არაჟანი, 400 გრამი შაქარი, მწიკვი მარილი, 100 გრამი თაფლი, შეგიძლიათ დაუმატოთ ვანილი გემოვნებით და დავადგათ საშუალო ცეცხლზე
- უნდა ვადუღოთ მუდმივი მორევით სანამ არ ჩასქელდება და ფერს არ შეიცვლის მინიმუმ ნახევარი საათის განმავლობაში უნდა დუღდეს. უნდა გამუქდეს. შემდეგ 1 წვეთი ჩააწვეთეთ წლით სავსე ჭიქაში და თუ ნახარში მასა დაუშლწლად ჩავა წყლის ზედაპირზე, უკვე შეგიძლიათ გამორთოთ.
- გადაიტანეთ სასურველ ფორმაში, ან პატარა საკანფეტეებში ან მთლიანად ჩაახსამთ ფორმაში და გააცივების შემდეგ დაჭერით სასურველ ფორმებად.