Please follow and like us:
იოლი
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
იოლი
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. მოხრაკეთ 3 საშუალო ზომის წვრილად ხახვი ცხიმში, დაუმატეთ ცოტა მარილი, დაუმატეთ 1 ცალი დაჭრილი წითელი ან მწვანე ბულგარული, 1 სუფრის კოვზი ტომატ- პასტა.  ცალკე მოხარშეთ 5-6 ცალი კვერცხი,ამოუღეთ გული,დასრისეთ,შეურიეთ 1 სუფრის კოვზი კარაქი, 1 სუფრის კოვზი არაჟანი და გახეხილი ყველი,ნახეთ თუ ყველი მარილიანია მარილის დამატება აღარ დაგჭირდებათ.ამ შეზავებული გულით ამოავსეთ კვერცხის ცილა.  აიღეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელი,გადაიღეთ მოშუშული ხახვი, პომიდორი მრგვალად დაჭერით და მოალაგეთ ხახვზე,მოაწყვეთ კვერცი და შედგით ღუმელში 15-20 წუთი.