“იმერული ხაჭაპურის სურნელება დაგეწევა ცხრა მთას იქით წასულს”

Please follow and like us:
იმერული ხაჭაპური (საფუარიანი ცომით)
ხმები: 9
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
2 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
2 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
იმერული ხაჭაპური (საფუარიანი ცომით)
ხმები: 9
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
2 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
2 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ნახევარი ლიტრი რძე, 100 გრამი დარბილებული კარაქი, 1 ჩაის კოვზი შაქარი, ნახევარი ჩაის კოვზი მარილი, 10 გრამი საფუარი. დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ თბილ ადგილას და ვაცადოთ ამოსვლა. გულში გემრიელი იმერული ყველი, თუ წყლიანი ყველია, 1 სუფრის კოვზი ფქვილი გაურიეთ, რომ ხაჭაპურის ძირი არ დაასველოს.
  2. თავზე კვერცხის გული აურიეთ ცოტა რძეში და გადაუსვით ხაჭაპურს. გამოაცხვეთ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე. ცხელს გადაუსვით კარაქი.