4 კვერცხი და 300 გრ შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე, დაუმატეთ
3 სუფრის კოვზი თაფლი, მწიკვი მარილი,ვანილი, სოდა-ძმრით, მე ვუმატებ 1 სუფრის კოვზ კაკაოს,შეგიძლიათ კაკაო არ დაუმატოთ,დაუმატეთ 1 ჭიქა დაჭრილი ან გატარებული ნიგოზი და 4 ჭიქა ფქვილი.
შეგიძლიათ გაყოთ ცომი და ცალცალკე გამოაცხოთ,შეგიძლიათ ერთად გამოაცხოთ და შემდეგ გაჭრათ.
ვაცხობთ ცხიმწასმულ ჟარონაზე 180 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში.