Please follow and like us:
თეთრი ბლის მურაბა
ხმები: 7
რეიტინგი: 4.57
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
თეთრი ბლის მურაბა
ხმები: 7
რეიტინგი: 4.57
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. სამურაბე ბალს პირველ რიგში კურკა უნდა გამოეცალოს ბალს ვათავსებთ ემალირებულ დიდ ჯამში, ვაყრით შაქარს, ვამატებთ ცივ წყალს და დაბალ ცეცხლზე ვდგამთ, პერიოდულად ვურევთ, როცა შაქარი დადნება, შეგვიძლია ცეცხლს აუწიოთ.
  2. თქვენი სურვილის მიხედვით შეგიძლიათ დაუმატოთ ხარშვის დროს , ვანილი. დარიჩინის ჩხირები,.. მე ლიმონის წვენს ვუმატებ ფერისთვის. შეგიძლიათ დაკურკულ ბალში მოათავსოთ მეოთხედი ნიგოზი ან თხილი. ცოტა მუქი ფერის მურაბა გამოდის კაკლით, მაგრამ ძალიან გემრიელია. მე 30-30 წუთის განმავლობაში ვადუღებ. ვრთავ, ვაცივებ და შემდეგ ისევ ვადუღებ. ჯამში 2-2,5 ნახევარი. ცხელი ჩაასხით ქილებში.