Please follow and like us:
თევზი მაიონეზში
ხმები: 3
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
თევზი მაიონეზში
ხმები: 3
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ნებისმიერი თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ მარილიან სიმინდის ფქვილში, შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან, გადმოვიღოთ სასურველ ჭურჭელში თავის ცხიმიანად და მოვასხათ მომზადებული მაიონეზის სოუსი. მარხვის დროს გამოიყენეთ სამარხვო მაიონეზი. სოუსი-მაიონეზს დავამატოთ წიწაკა, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი, დანაყილი ნიორი, მარილი, დავასხათ გადადუღებული და გაცივებული წყალი 1 ჭიქა და კარგად ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე.