ცალკე გავაკეთოთ 2 კვერცხისგან და და 1 ჭიქა შაქრისგან გოგლიმოგლი გათეთრებამდე,, დავუმატოთ 250 გრამი არაჟანი და კარგად ავთქვიფოთ. მსხალის ნახარში რომ გაცივდება 4 სუფრის კოვზი ჩაუმატეთ გოგლიმოგლს, ვანილი, კონიაკი ან ლიქიორი დაუმატეთ გემოვნებით, კონიაკის გემო უნდა იგრძნობოდეს, შემდეგ ეს გოგლიმოგლიანი მასა გადაიტანეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში, ჩაალაგეთ მოხარშული მსხალი და შედგით ღუმელში 10 წუთის განმავლობაში.