Please follow and like us:
გუფთა
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
გუფთა
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. გავატაროთ 1 კგ ხორცი,5 თავი ხახვი, 5-6 კბილი ნიორი, ოხრახუში,ქინძი, ცოტა კამა, დავუმატოთ 100 გრამი ბრინჯი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით, დავუმატოთ 1 კვერცხი, და 1 ცალი გატარებული კანგაცლილიპომიდორი ან 1 სუფრის კოვზი ტომატი, ფუმფულა რომ იყოს..
  2. შემდეგ ხელით ვაძლევ ბურთების ფორმას და ვავლებ პურის ფქვილში, შემდეგ ვწვავ ტაფაზე ცხიმში, ცოტა ხანი გვერდები რომ ოდნავ დაებრაწოს და ფორმა არ დაეკარგოს, შემდეგ ნახევრად შემწვარ გუფთებს ვალაგებ ქვაბში და ვასხამ ტომატიან სქელ წყალს. მარილი და წიწაკა თქვენი გემოვნებით დაუმატეთ. შეგიძლიათ მოხარშვის დროს 1-2 დაფნის ფოთოლი ჩადოთ. როცა ბრინჯი მოიხარშება კერძუი მზად არის.