ხახვი და ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ კარაქთან და ზეთთან ერთად.
დავუმატოთ ფარში. შემდეგ დავუმატოთ, სოკო და გავაგრძელოთ მოშუშვა.
დავუმატოთ თხილი და ქიშმიში.
ზეთში და და კარაქში ერთად მოვხალოდ ბინჯი,შემდეგ დავუმატოთ მარილი,
დავუმატოთ წყალი, ისე, რომ დაიფაროს ბრინჯი.
დაველოდოთ მოხარშვას..
ამასობაში გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე, გოგრას ამოვუღოთ გული.
მომზადებული ბრინჯი გადავურიოთ ფარშში. დავუმატოთ ცოტა სოიოს სოუსი.
დავიწყოთ გოგრის გამოტენვა შიგთავსით.
ბოლოს დავახუროთ თავისი თავი.