Please follow and like us:
გოგრა გულსართით
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
გოგრა გულსართით
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ინსტრუქცია
  1. ხახვი და ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ კარაქთან და ზეთთან ერთად. დავუმატოთ ფარში. შემდეგ დავუმატოთ, სოკო და გავაგრძელოთ მოშუშვა. დავუმატოთ თხილი და ქიშმიში. ზეთში და და კარაქში ერთად მოვხალოდ ბინჯი,შემდეგ დავუმატოთ მარილი, დავუმატოთ წყალი, ისე, რომ დაიფაროს ბრინჯი. დაველოდოთ მოხარშვას.. ამასობაში გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე, გოგრას ამოვუღოთ გული. მომზადებული ბრინჯი გადავურიოთ ფარშში. დავუმატოთ ცოტა სოიოს სოუსი. დავიწყოთ გოგრის გამოტენვა შიგთავსით. ბოლოს დავახუროთ თავისი თავი.
  2. გოგრა, გადავახვიოთ ფოლგაში და შევდგათ ღუმელში, 90 წუთით 180 გრადუსზე. მომზადებულ გოგრას მოხსენით ფოლგა. გვერდები ჩაუჭერით გოგრას ნაჭრებივით. ცხელ გულსართს, კიდევ დაუმატეთ ცოტა კარაქი. გემიელად მიირთვით.