Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 4 ცალი ბროწეული
- 200- 300 გრ ნიგოზი
- 0.5 ჩაის კოვზი წითელი წიწაკა
- 1 ჩაის კოვზი ყვითელი ყვავილი
- 4-5 კბილი ნიორი
- მარილი გემოვნებით
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- ბროწეული უნდა იყოს რაც შეიძლება მუქი ფერის. გავწუროთ ბროწეული. გავატაროთ ნიგოზი და ნიორი, დავუმატოთ ყვითელი ყვავილი და წითელი წიწაკა, მარილი გემოვნებით. წყლის მაგივრად ვუმატებთ ბროწეულის წვენს. ძალიან გემრიელია. უხდება შემწვარ წიწილას, ქათამს, თევზს.