Please follow and like us:
ბრინჯის პუდინგი 
ხმები: 1
რეიტინგი: 1
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 7 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 7 საათი
ბრინჯის პუდინგი 
ხმები: 1
რეიტინგი: 1
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 7 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 7 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 1 ლიტრა რძეში მოხარშეთ 1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი.  რძეს დაუმატეთ მარილი, ბრინჯი კარგად უნდა მოიხარშოს, რძე უნდა ჩაშრეს. მოხარშულ ბრინჯს დაუმატეთ თქვენი გემოვნებით შაქარი, ვანილი.  ცალკე ათქვიფეთ 200 გრამი ნაღები გასქელებამდე და დაუმატეთ ბრინჯს, კარგად აურიეთ.  ბრინჯი უნდა გაცივდეს. 
  2. აიღეთ 300 გრამი დაკურკული ალუბალი და შეურიეთ ბრინჯს  1 ფილა შავი შოკოლადი დაჭერით პატარა კუბიკებად და დაუმატეთ ბრინჯს. 
  3. შემდეგ საკონდიტრო ცელოფანი ჩააფინეთ ნებისმიერ ჭურჭეში, შეზავებული ჩადეთ ბრინჯის მასა,დააფარეთ თავზე და გააჩერეთ მაცივარში 5-6 საათის განმავლობაში.  შემდეგ დაჭერით და მიირთვით გემრიელად.