Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 4 კვერცხი და 300 გრამი შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე,, დაუმატეთ 1 შეკვრა ვანილი, 600 გრამი არაჟანი და კარგად აურიეთ. ცალკე 20 გრამი ჟელატინი გახსენით 250 გრამ ანადუღარ ცხელ წყალში 70-80 გრადუსი უნდა იყოს წყალი და კარგად ურიეთ, სანამ ჟელატინი ბოლომდე კარგად არ გაიხსნება. შეიძინეთ ისეთი ჟელატინი რომელიც სწრაფად იხსნება წყალში და ადუღება არ სჭირდება. აწერია სწრაფადგახსნადი. ჟელატინი შეგიძლიათ გახსნათ მურაბიან წყალში თქვენი სურვილით.
- შემდეგ გაგრილებული ჟელატინიანი წყალი გაწურეთ და ჩაასხით კვერცხიან მასაში, კარგად აურიეთ და ჩაასხით ჭიქებში. დაჭერით პატარა ნაჭრებად ხილი და დაკურკული ალუბალი ჩაუშვით ჭიქებში. შედგით მაცივარში, სანამ ჟელატინი არ გამაგრდება.