Please follow and like us:
ბესტროგონოვი
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ბესტროგონოვი
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. საქონლის ხორცი დავჭრად გრძელ, საშუალო ნაჭრებად, ცხიმიანი ხორცი უხდება, მოვხარშოთ ხორცი, 1 ჭიქა ხორცის ნახარში შეინახეთ, როცა წყალი ჩაშრება დაუმატეთ კარაქი, ხორცი კარგად უნდა ჩაიხრაკოს, ცოტა ზეთი დაუმატეთ კარაქი რომ არ დაიწვას, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი და ხახვის დარბილებამდე, დაუმატეთ 2 სუფრის კოვზი პურის ფქვილი, კარგად აურიეთ, დაუმატეთ 1 სუფრის კოვზი ტომატი, შემდეგ 500 გრამი არაჟანი, ბოლოს დაასხით ხორცის ნახარში და ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში, დაუმატეთ დაჭრილი ქინძი, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.
  2. ცალკე შეწვით ჩხირებად დაჭრილი კარტოფილი და თეფშზე ჯერ კარტოფილი გადმოიღეთ და თავზე დაადეთ ბესტროგონოვი. ჩემი ოჯახის წევრებს არ უყვართ ჩხირებად დაჭრილი კარტოფილი. მე სქლად დაჭრილს ვწვავ.