ბაჟე
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 30წუთი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 30წუთი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
  1. გავატაროთ ნიგოზი და ნიორი, დავუმატოთ მარილი, ყვითელი ყვავილი და კარგად ავსრისოთ, უნდა გამოვიყვანოთ ნიგვზის ზეთი. ცალკე შევინახოთ ნიგვზის ზეთი თავზე მოსასხმელად.
  2. გატარებულ ნიგოზს და ნიორს დავუმატოთ წითელი წიწაკა და გადადუღებული და გაცივებული ცივი წყალი სასურველ სისქემდე. შეგიძლიათ ნიგოზი გახსნათ ბულიონში. ბოლოს თქვენი სურვილის მიხედვით დაუმატეთ ძმარი.
  3. ბაჟეს უხდება მოხარშული და შემწვარი ქათამი, მოხარშული და შემწვარი თევზი.
Please follow and like us: