Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- დაჭერით ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად, მოაყარეთ მარილი,გააჩერეთ 20 წუთი,გაწურეთ კარგად და შეწვით ზეთში. თუ გათლით მაშინ მარილის მოყრა და გაწურვა არ არის საჭირო. მე პირადად კანიანად მიყვარს. ცალკე მოშუშეთ 3-4 წვრილად დაჭრილი ხახვი წვრილად ზეთში აიღეთ მაიონეზი, შეურიეთ მოშუშული ხახვი და დაჭყლეტილი ნიორი, შეურიეთ ბადრიჯანი მაიონეზს და კარგად აურიეთ ,მარილი და პილპილი გემოვნებით, უხდება რეჰანი და ქინძი.