ტყემლის საწებელი — ტრადიციული ქართული სანელებლებით დამზადებული სოუსი.

Please follow and like us:
ახალი ტყემალი
ხმები: 2
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ტრადიციული ქართული სანელებლებით დამზადებული სოუსი
სამზადისის დრო
30 წუთი
"კეთების" დრო
15 წუთი
სამზადისის დრო
30 წუთი
"კეთების" დრო
15 წუთი
ახალი ტყემალი
ხმები: 2
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ტრადიციული ქართული სანელებლებით დამზადებული სოუსი
სამზადისის დრო
30 წუთი
"კეთების" დრო
15 წუთი
სამზადისის დრო
30 წუთი
"კეთების" დრო
15 წუთი
ინგრედიენტები
პორცია:
ინსტრუქცია
  1. გარეცხილ ტყემალს დაასხით წყალი, ტყემალი რომ დაიფაროს, დადგით გაზზე და რომ ადუღდება, ცეცხლზე 5-10 წუთი გააჩერეთ. ძალიან არ უნდა ჩაიშალოს. გამორთეთ. გაცივდეს. შემდეგ გაცხრილეთ  ხელით და დაუმატეთ გატარებული მწვანილი და ნიორი, უხდება აყვავებული  ქინძის თესლი, რაც ტყემალს განსაკუთრებულ გემოს აძლევს. მარილი და წიწაკა გემოვნებით. თუ მჟავეა, ცოტა შაქარი დაუმატეთ.