Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- გარეცხილი და გადარჩეული ალუბალი მოვათავსოთ სამურაბე ჯამზე, დავაყაროთ შაქარი, დავასხათ წყალი და დავადგათ საშუალო ცეცხლზე. ხშირად მოვხადოთ ქაფი. ვხარშოთ საშუალო ცეცხლზე. ვადუღებ ნახევარი საათი, შემდეგ გამოვრთავ, ,გავაცივებ, თავიდან ვდგამ ცეცხლზე ასე ვიმეორებ 4-5- ჯერ. ჯამში მურაბამ უნდა იდუღოს 2-2,5 საათის განმავლობაში. ცხელი ჩაასხით ქილებში.
- მე ფერისთვის ვუმატებ 1 ცალი ლიმონის წვენს. თქვენი სურვილით შეგიძლიათ დაუმატოთ.