Please follow and like us:
Print Recipe
ალუბლის მურაბა
ხმები: 3
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
სამზადისის დრო 2 საათი
პორცია
ცალი
ინგრედიენტები
სამზადისის დრო 2 საათი
პორცია
ცალი
ინგრედიენტები
ხმები: 3
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
ინსტრუქცია
  1. გარეცხილი და გადარჩეული ალუბალი მოვათავსოთ სამურაბე ჯამზე, დავაყაროთ შაქარი, დავასხათ წყალი და დავადგათ საშუალო ცეცხლზე. ხშირად მოვხადოთ ქაფი. ვხარშოთ საშუალო ცეცხლზე. ვადუღებ ნახევარი საათი, შემდეგ გამოვრთავ, ,გავაცივებ, თავიდან ვდგამ ცეცხლზე ასე ვიმეორებ 4-5- ჯერ. ჯამში მურაბამ უნდა იდუღოს 2-2,5 საათის განმავლობაში. ცხელი ჩაასხით ქილებში.
  2. მე ფერისთვის ვუმატებ 1 ცალი ლიმონის წვენს. თქვენი სურვილით შეგიძლიათ დაუმატოთ.