Please follow and like us:
აკროშკა
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
აკროშკა
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ზაფხულის ცხელ დღეებში კარგია ცივი აკროშკა მოვხარშოთ კარტოფილი და კვერცხი დავჭრათ კუბიკებად ძეხვი, კიტრი, კარტოფილი და კვერცხი, წვრილად დავჭრათ კამა. მე პომიდორიც დავუმატე. აკროშკა შეგიძლიათ მოამზადოთ საქონლის ან ქათმის მჭლე ხორცით, ან უხორცოთ და უძეხვოდ. თქვენი გემოვნებით შეგიძლიათ დაუმატოთ 1 ცალი გახეხილი სტაფილო,უხდება დაკონსერვებული ბარდა..
  2. ცალკე აიღეთ 500 გრამი არაჟანი ან მაწონი და შეურიეთ გადადუღებული და გაცივებული წყალი სასურველ სისქემდე, მარილი და პილპილი გემოვნებით. რუსები მინერალური წყლით ანზავებენ. შეგიძლიათ ყინულები ჩაყაროთ მირთმევის წინ.