Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ფქვილი დავყაროთ სქელძირიან ტაფაზე, ვურიოთ განუწყვეტლივ , როგორცკი შეიცვლის ფერს და მიიღებს კარამელის ფერს, გადმოვიტანთ საცერზე და გავცრით, შემდეგ შევურევთ დანარჩენ ინგრედიენტებს ნიგოზის გარდა, და მოვშუშავთ 15 წთ-ის განმავლობაში. საკონდიტრო პარკზე გადავანაწილებთ მასას, დავჭრით ნიგოზს, და მოვაყრით, გადავახვევთ რულეტივით, და მოვათავსებთ მაცივარში 1საათით, დავჭრით სასურველ ნაჭრებად, უგემრიელესია.