Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 100 გრამი დარბილებული კარაქი ,100 გრამი შაქარი, 100 გრამი თაფლი, 1 ცალი კვერცი, თითო-თითო ჩაის კოვზი ჯანჯაფილი, დარიჩინი, კაკაო დავუმატოთ, ვანილი, მწიკვი მარილი, 1 შეკვრა გამაფხვიერებელი, 200 გრამი ფქვილი, მოვზილოთ ცომი, შევახვიოთ საკონდიტრო ცელოფანში და შევდგათ მაცივარში 1 საათის განმავლობაში.
- ცომი გააბრტყელეთ და დაჭერით სასურველ ფორმებად. გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე, წინასწარ გახურებულ ღუმელში 15 წუთის განმავლობაში.
- ზემოდან მოსართავად შეგიძლიათ გამოიყენოთ 1 კვერცხის ცილა და 200 გრამი შაქარის პუდრის ნაზავი კარგად უნდა ათქვიფოთ მიქსერით და დაუმატოთ 1 ჩაის კოვზი ლიმონის წვენი.
- ჯანჯაფილი განსაკუთრებულ გემოს აძლევს. ძალიან გემრიელია.