Please follow and like us:
ხორციანი პეროგი სოკოთი
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ხორციანი პეროგი სოკოთი
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ცომი- 500 გრამი მაწონი, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი რამდსენსაც შეიზელს. დიდხანს ზელა არ არის საჭირო. ბოლოს ზეთით ამოიყვანეთ ცომი.
  2. გულსართი-მოხარშული 500 გრამი რბილი ხორცი გავატაროთ ცალკე მოვთუშოთ სოკო ხახვში, დავუმატოთ 1 ცალი დაჭრილი წითელი ბულგარული, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით, მოთუშული სოკო დაამატეთ ხორცს და კარგად აურიეთ. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში.