Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 500 გრ ხორცი
- 300 გრ სოკო
- 4 თავი ხახვი
- 1 ცალი წითელი ბულგარული წიწაკა
- 500 გრ მაწონი
- 1 ჩაის კოვზი სოდა
- მარილი გემოვნებით
- შავი პილპილი გემოვნებით
- 3 სუფრის კოვზი ზეთი
- 500 გრ ფქვილი
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- ცომი- 500 გრამი მაწონი, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი რამდსენსაც შეიზელს. დიდხანს ზელა არ არის საჭირო. ბოლოს ზეთით ამოიყვანეთ ცომი.
- გულსართი-მოხარშული 500 გრამი რბილი ხორცი გავატაროთ ცალკე მოვთუშოთ სოკო ხახვში, დავუმატოთ 1 ცალი დაჭრილი წითელი ბულგარული, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით, მოთუშული სოკო დაამატეთ ხორცს და კარგად აურიეთ. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში.