Please follow and like us:
ჭადები
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ჭადები
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ინსტრუქცია
  1. ჩვეულებრივი ჭადები, ოთახის ტემპერატურის წყლით უნდა მოზილოთ, რაც უფრო დიდხანს ზელთ, უფრო გემრიელი გამოდის. რბილი და ფუმფულა თუ გნებავთ, უნდა მოზილოთ მინერალურ წყალში. ასევე, გემრიელია ცხელ წყალში მოზელილი, უნდა დაუმატოთ ცოტა მარილი და 1 ჩაის კოვზი შაქარი, შაქარი განსაკუთრებულ გემოს და ფერს აძლევს. ასევე, მაწვნით და 1 ჩაის კოვზი სოდით შეგიძლიათ მოზილოთ. მე სულგუნის ნაჭერი ჩავდე შიგნით და ისე გამოვაცხვე, ზეთში.