Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ადვილად რომ გაიფცქვნას წაბლს უნდა ჩაუჭრათ ცალი გვერდი სიგანეზე დაასხით წყალი, დავადგათ გაზზე და 10 წუთი ვადუღოთ. შემდეგ გადაიტანეთ ტაფაზე და 5 წუთი გააჩერეთ საშუალო ცეცხლზე. ცოტა რომ გაგრილდება, ადვილად გაიფცქვნება
- 500 გრამი შაქრისგან და 250 მლ წყლისგან მოვადუღოთ სიროფი, ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში. სიროფი დაასხით წაბლს და ადუღეთ მაღალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე დაიშლება. არ ურიოთ ხარშვის დროს. კარგად გააცივეთ. 3 საათის შემდეგ ისევ ადუღეთ 5 წუთი მაღალ ცეცხლზე. 4-5-ჯერ უნდა გააცივოთ და აადუღოთ
- ცხელი ჩაასხით ქილებში