Please follow and like us:
ჩიტის რძე
ხმები: 13
რეიტინგი: 4.46
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ჩიტის რძე
ხმები: 13
რეიტინგი: 4.46
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 5 კვერცხის გულიდან და 1 ჭიქა შაქრისგან გააკეთეთ გოგლიმოგლი გათეთრებამდე, დაუმატეთ ცოტა მარილი და ვანილი, 100 გრამი დამდნარი კარაქი, 200 გრამი მაწონი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, 3 სუფრის კოვზი კაკაო, 1 ჭიქა ფქვილი.  ცხიმწასმულ ჟარონაზე დავასხათ და გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე. 
  2. ცალკე 5 კვერცხის ცილას დააყარეთ 1 ჭიქა შაქარი, 10 გრამი ვანილი, ვანილი და დადგით ცხელი წყლის აბაზანაზე, მიქსერით კარგად უნდა თქვიფოთ ,სანამ ბეზე თავისუფლად არ მოცილდება კედლებს, რომ გადმოვაბრუნებთ უნდა ჩერდებოდეს ადგილზე. დავუმატოთ რამდენიმე წვეთი ლიმონის წვენი, ან 5 გრ ლიმონმჟავა. შემდეგ ჭურჭელი ბეზეთი ჩავდგათ ცივ წყალში და განვაგრძოთ თქვეფა მიქსერით 5 წუთის განმავლობაში.  გამომცხვარი ბისკვიტი გააცივეთ,ზემოდან კარგად გადაანაწილეთ ბეზე და მოასხით შოკოლადის მინანქარი.  მინანქარი-4 სუფრის კოვზი მუქი ფერის კაკაო, 100 გრამი შაქარი, 50 გრამი კარაქი, 2 სუფრის კოვზი წყალი. სქელძირიან ქვაბში,მუდმივი მორევით მიიყვანეთ ადუებამდე.