ჩაქაფული საგაზაფხულო კერძია.

მოამზადეთ აღდგომის ბრწყინვალე დღესასწაულზე.

Please follow and like us:
ჩაქაფული
ხმები: 4
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
მოამზადეთ აღდგომის ბრწყინვალე დღესასწაულზე
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ჩაქაფული
ხმები: 4
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
მოამზადეთ აღდგომის ბრწყინვალე დღესასწაულზე
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. უხდება ცხიმიანი ხორცი, ბატკნის ან ხბოს ხორცით მოამზადეთ. დაჭერით ხორცი საშუალო ნაჭრებად. დაჭერით მწვანე ხახვი და ტარხუნა. ტარხუნის უხეშ ძირებს ნუ ჩააყოლებთ! უხდება ცოტა ახალი ნიორი და მწვანე წიწაკა
  2. ქვაბში ჯერ ტარხუნა და მწვანე ხახვი ჩადეთ, შემდეგ კი დაჭრილი ხორცი. მოაყარეთ ახალი ტყემალი. თუ სეზონი არ არის, მაშინ დაკონსერვებული ტყემალი. შემდეგ ისევ მწვანილი და ხორცი, მოაყარეთ ტყემალი, მოასხით 1 ჭიქა თეთრი ღვინო და დადგით დაბალ ცეცხლზე.
  3. როცა ხორცი ნახევრად მოიხარშება, დაუმატეთ მარილი. პირადად მე ქინძს და ოხრახუშს ვუმატებ. თქვენ თქვენი გემოვნების შესაბამისად მოამზადეთ. ერთი საათის შემდეგ გასინჯეთ ხორცი.