Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ყურძნის მურაბა შეგიძლიათ მოამზადოთ ყურძნის ნებისმიერი ჯიშისგან. ორი ფერის ყურძნისგან უფრო ლამაზი გამოდის. კარგად გარეცხეთ ყურძენი. მარცვლები ფრთხილად მოაცილეთ მტევანს. ეცადეთ არ დასკდეს მარცვლები. ცალკე მარცვლებს გადაასხით ადუღებული წყალი, ამ დროს მურაბას უფრო კარგი ფერი ექნება და ვიტამინების შენარჩუნდება.
- 1 კგ ყურძენზე გვჭირდება 1 კგ შაქარი. ყურძნის მარცვლებს დავაყაროთ შაქარი, დავასხათ 200 მლ წყალი და დავდგათ საშუალო ცეცხლზე. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 15-20 წთ-ის განმავლობაში. შემდეგ გამორთეთ, გააცივეთ მურაბა 3 საათის განმავლობაში და თავიდან დადგით ცეცხლზე და ისევ ადუღეთ 15-20 წუთის განმავლობაში.
- ეს პროცედურა გაიმეორეთ 3-4-ჯერ ცხელი მურაბა ჩაასხით ქილებში.
თამრიკოს ყველა ნამზადი უმაგრესია
დიდი მადლობა ნონა <3 გაიხარეთ!
შესანიშნავი რეცეპტია მადლობა
გაიხარეთ! დიდი მადლობა.