Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 500 გრ საქონლის ხორცი
- 500 გრ ღორის ხორცი
- 5 თავი ხახვი
- 6 კბილი ნიორი
- 50 გრ ოხრახუში
- 100 გრ ქინძი
- მარილი გემოვნებით
- პილპილი გემოვნებით
- 5 გრ დაფქვილი კოწახური
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- გაატარეთ საქონლის და ღორის ხორცი, 5 თავი ხახვი, 6 კბილი ნიორი, ქინძი და ოხრახუში, დაუმატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით, ცოტა კოწახური. კარგად აურიეთ და დიდხანს ჩაზილეთ. შემდეგ მიეცით მოგრძო ფორმა, ამოავლეთ პურის ფქვილში, შეწვით ზეთში და გაახვიეთ ლავაშში.