Please follow and like us:
ქაბაბი
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
15 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
15 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
ქაბაბი
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
15 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
15 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
30 წუთი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. გაატარეთ საქონლის და ღორის ხორცი, 5 თავი ხახვი, 6 კბილი ნიორი, ქინძი და ოხრახუში, დაუმატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით, ცოტა კოწახური. კარგად აურიეთ და დიდხანს ჩაზილეთ. შემდეგ მიეცით მოგრძო ფორმა, ამოავლეთ პურის ფქვილში, შეწვით ზეთში და გაახვიეთ ლავაშში.