Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 1 ცალი დარბილებულ მარგარინს დაუმატეთ 250 გრამი არაჟანი, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი რამდენსაც შეიზელს. ცომი შედგით მაცივარში 1 საათის განმავლობაში. შემდეგ გააბრტყელეთ ცომი, შუა გულში სიგრძეზე მოაყარეთ 1 კგ გათლილი ვაშლი, უხდება მჟავე ჯიშის ვაშლი.
- ცალკე დაჭერით სხვადასხვა სახეობის ჩირი, რაც მეტი სახეობაა ჩირის მით უფრო გემრიელი გამოდის ნამცხვარი. ქიშმიში, გარგლის ჩირი-კურაგა, შავი ქლიავის ჩირი, ლეღვის ჩირი აურიეთ 3 სუფრის კოვზი თაფლი და 1 ჭიქა გატარებული ნიგოზი. მიღებული მასა დაადეთ ვაშლს,გადაახვიეთ რულეტივით, შეაერთედ ცომის გვერდები, გადაუსვით კვერცხის გული არეული არაჟანში და გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე წინასწარ გახრებულ ღუმელში. უგემრიელესია.