Please follow and like us:
ფელამუში
ხმები: 3
რეიტინგი: 3.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ფელამუში
ხმები: 3
რეიტინგი: 3.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 1 ლიტრ ყურძნის წვენზე, ვუმატებ 1 ჭიქა სიმინდის ფქვილს და 100 გრამ პურის ფქვილს . ( იმერელი ვარ და სიმინდის ფქვილით მომზადებული მიყვარს) შეგიძლიათ მხოლოდ პურის ფქვილით მოამზადოთ. კარგად გახსენით ცივ ყურძნის წვენში ფქვილი და მუდმივი მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე, შემდეგ დააყენეთ დაბალ ცეცხლზე და იშუშოს 20 წუთის განმავლობაში. რაშიც უნდა გადმოიღოთ ის ჭურჭელი დაასველეთ და ჩაასხით ცხლად ფელამუში, რომ გაცივდება ადვილად გადმოიღებთ