Please follow and like us:
სპირალი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
სპირალი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 1 ცალი დარბილებული მარგარინი დაჭერით, დაუმატეთ 250 გრამი არაჟანი, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი ნელ-ნელა დაუმატეთ, რამდენსაც შეიზელს, მოზილეთ ცომი,სანამ ხელზე არ მიგეკრობათ ცომი. ცომი შედგით მაცივარში 1 საათის განმავლობაში. ეს არის ნახევრად ფემოვანი ცომი, ფხვიერი, ხაჭაპურიც ძალინ გემრიელი გამოდის ამ ცმით.
  2. შემდეგ გამოიღეთ ცომი, გააბრტყელეთ, დაჭერით სიგრძეზე 10 სმ სიგანეზე ,ჩადეთ ჯემი, შეუკარით თავი და დაახვიეთ სპირალივით.
  3. გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, თავზე გადაუსვით არაჟანი და კვერცხის გული არეული ერთმანეთში. გულსართი შეგიძლიათ ნებისმიერი ჩადოთ,ბოსტნეულისგან მომზადებული,ლობიო,ყველი,რაც გნებავთ,მე გახეხილი შინდი ჩავდე. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.