Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 1 ცალი დარბილებული მარგარინი დაჭერით, დაუმატეთ 250 გრამი არაჟანი, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი ნელ-ნელა დაუმატეთ, რამდენსაც შეიზელს, მოზილეთ ცომი,სანამ ხელზე არ მიგეკრობათ ცომი. ცომი შედგით მაცივარში 1 საათის განმავლობაში. ეს არის ნახევრად ფემოვანი ცომი, ფხვიერი, ხაჭაპურიც ძალინ გემრიელი გამოდის ამ ცმით.
- შემდეგ გამოიღეთ ცომი, გააბრტყელეთ, დაჭერით სიგრძეზე 10 სმ სიგანეზე ,ჩადეთ ჯემი, შეუკარით თავი და დაახვიეთ სპირალივით.
- გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, თავზე გადაუსვით არაჟანი და კვერცხის გული არეული ერთმანეთში. გულსართი შეგიძლიათ ნებისმიერი ჩადოთ,ბოსტნეულისგან მომზადებული,ლობიო,ყველი,რაც გნებავთ,მე გახეხილი შინდი ჩავდე. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.