Please follow and like us:
საქონლის ხორცის ცხარე "სალიანკა"
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
საქონლის ხორცის ცხარე "სალიანკა"
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. გარეცხილი ხორცი დაჭერით პატარა, ოთკუთხედ ნაჭრებად, ჩაყარეთ ქვაბში და მოხარშეთ. როცა წყალი ჩაშრება, დაუმატეთ კარაქი ,წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, ა კარგად მოშუშეთ ხორცთან ერთად, შემდეგ დაუმატეთ ტომატი და დაასხით წყალი. თხელი არ უნდა იყოს წვენი
  2. როცა წამოდუღდება ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი და შეაზავეთ ხმელი ქინძით,შავი წიწაკა და მარილი გემოვნებით. მე პირადად ცხარე მიყვარს ეს კერძი და ცხარე წიწაკას ვუმატებ ბლომად, თქვენი გემოვნებით დაუმატეთ წიწაკა. ადუღეთ 5 წუთი და გადმოდგით.
  3. სხვადასხვა ვარიანტები არსებობს სალიანკის მომზადების. შეგიძლიათ კერძს დაუმატოთ 3-4 ცალი დაჭრილი მჟავე კიტრი. აგრეთვე შეგიძლიათ ეს კერძი მოამზადოთ ძეხვით,სოსისით სარდელით.